Whatsapp permet esborrar els missatges un cop enviats

Carla Brenner

Dimarts 27 de juny

Donem la benvinguda amb els braços oberts a la que possiblement és la millor actualització de programari de l'any! Whatsapp permetrà esborrar els missatges un cop enviats, ja era hora!

A tots ens ha passat alguna vegada. Ens hem precipitat o penedit a l'instant d'haver enviat un missatge, però la nova actualització de l'aplicació permetrà esborrar els missatges fins a 5 minuts més tard de ser enviats. Sí, sí, el que llegiu: disposareu de cinc minutets de marge per a poder anul·lar un missatge que potser ha estat un gran error.

Recordem que Whatsapp ja tenia l'opció de "eliminar" els missatges, però només de la teva conversa. És a dir, que desapareixien de la teva pantalla, però no de la del receptor. Ara permetrà que l'altre no vegi el contingut que li has enviat erròniament.

Nova opció de Whatsapp
Nova opció de Whatsapp

Això sí, no tot són flors i violes, ja que, com veieu a la fotografia anterior, els receptors podran veure perfectament com has esborrat el missatge.

Com funciona?

És molt senzill. Només has de prémer sobre el missatge enviat, quan et surtin les diverses opcions has de triar la d'"anul·lar" i el teu missatge desapareixerà! Però perquè això sigui possible l'emissor i el receptor han de tenir el Whatsapp actualitzat. De moment està disponible per a aquestes plataformes: iOS, Android i Windows Phone. Ja ho saps: ara toca gaudir d'aquesta nova opció!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis