"Voldemort: els orígens de l'hereu" és la nova pel·lícula de Harry Potter feta per fans

Carla Brenner

Dilluns 29 de maig

Fans de Harry Potter, prepareu les crispetes i un parell de tranquil·litzants, perquè la notícia que us donarem ara és molt forta! Uns fans com vosaltres han decidit fer un pas més enllà que llegir-se els llibres i volen rodar una pel·lícula on s'explicaran els orígens del senyor tenebrós, Voldemort.

Tràiler de "Voldemort, els orígens de l'hereu"
Tràiler de "Voldemort, els orígens de l'hereu"

"Voldemort: els orígens de l'hereu" explicarà la història de Tom Riddle des que va abandonar el seu treball a Borgin and Burges i com s'anirà convertint en la persona més temuda del món dels mags. 

La pel·lícula està feta per fans i sense cap ànim de lucre. Les productores Freshcream i Tryangle han estat les encarregades de donar forma a aquest projecte, que promet molt. Això sí, probablement aquest grup de fans i les productores acabaran tenint problemes amb Warner Bros pels drets de la pel·lícula.

El tràlier ja acumula més 20 milions de reproduccions a Facebook, no ens estranya! Molts espectadors ens vam quedar amb ganes de més després de l'última entrega de Harry Potter. Mentre esperem el resultat final del projecte ens haurem de conformar amb el tràiler: 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis