Viuries en una casa encantada per 57.000 euros l'any?

Marc Roca

Dilluns 19 de juny

El seu perfil al web conté imatges interiors de l'habitatge i una descripció de les condicions laborals que ens han sorprès moltíssim: no se n'amaguen: "la casa està encantada i oferim 57 mil euros l'any per a qui accepti la feina". Obviant el hàndicap dels fantasmes, és una feina d'allò més atractiva: vacances de 28 dies l'any pagades i festius lliures! 

Els incidents sobrenaturals van, segons expliquen antigues mainaderes, des de sorolls estranys fins a vidres trencats. També mobles que es mouen al seu propi gust. El que posa la pell de gallina és que tots aquests incidents s'han produït sempre quan els pares de les criatures eren ben lluny! 

Hi ha una família escocessa de la localitat d'Scottish Borders que assegura viure en una casa encantada. La van comprar ignorant els avisos d'activitats paranornmals i, efectivament, sembla que es produeixen; no sols ho afirmen els propietaris actuals de l'habitatge, sinó també les mainaderes que hi han treballat al llarg dels anys. Ja són cinc les cuidadores que han abandonat la feina!

Els propietaris es tornen a quedar, per enèsima vegada, sense ningú que tingui cura de les seves criatures quan ells són fora. Viatgen molt per temes laborals i passen quatre nits a la setmana lluny de casa. És per això que han decidit fer una crida a través d'internet per aconseguir-ho. La web s'anomena childcare.co.uk i s'encarrega de posar en contacte pares i cuidadors.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis