VIRAL: Un noi explica a la seva mare que és gay i la reacció d'ella emociona la xarxa!

Carla Brenner

Dilluns 10 de juliol

Noi que explica a sa mare que és gay
Noi que explica a sa mare que és gay

Encara que molts no ho vulguem acceptar, els nostres pares són els que ens coneixen millor que ningú en la majoria dels casos. De vegades els intentem ocultar secrets i emocions, però per a ells som com un llibre obert i ens detecten les preocupacions a distància.

Això és el que li va a passar a Mathew, el noi que podeu veure al vídeo. L'adolescent va reunir tot el coratge possible per a poder explicar a la seva mare el secret més ocult de la seva vida.

La conversa comença quan ella li pregunta si és res dolent, ell li contesta: "No". La mare, que segurament sap cap on decanta el tema, li demana: "És alguna cosa de la teva personalitat?" El Mathew, desconcertat per la qüestió, respon: "No ho sé".

La conversa avança fins al punt que ell comença a plorar. La mare desesperada li torna a preguntar i a ell li continua costant respondre, per la qual cosa li diu: "Endevina-ho". La seva progenitora preocupada li diu: "No hi ha res que em puguis dir que em faci deixar d'estimar-te".

Finalment, ella ho encerta en preguntar-li: "Ets gay?". Efectivament, el Mathew és gay i no sabia com explicar a la seva família el que sentia. La reacció de la seva mare és la millor que podia esperar el seu fill, ella li explica: "Està bé, estimat, ja ho sabia".

A l'últim, el jove li respon: "Em sap greu!". I ella, emocionada, li replica: "No demanis perdó, ximple! No te'n sàpiga! T'estimo per damunt de totes les coses. Saps què? Només vull que siguis feliç."

Això sens dubte és un exemple de bona mare, que accepta el seu fill tal com és. A ella li és igual amb qui estigui mentre ell sigui feliç.

Aquest vídeo el van penjar al 2015 a Youtube, però gràcies a un usuari de Twitter ha tornat a sortir a la llum i ara s'ha fet viral.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis