Vídeo d'Ariana Grande amb tan sols 8 anys!

Carles Perez

Divendres 21 d’abril

El vídeo que veureu tot seguit és la primera constància que hem trobat d'Ariana Grande a la televisió! Va ser per a la cadena americana Fox Sports Net amb motiu de la retransmissió d'un partit d'hoquei gel. Els dos equips que s'hi enfrontaven eren els Blackhawks i els Panthers. A Ariana Grande, que llavors només tenia 8 anyets, se li va confiar la responsabilitat de cantar l'himne nacional dels Estats Units d'Amèrica. Estareu d'acord amb nosaltres que ho fa a marevella. Un símptoma n'és el silenci que es produeix a l'estadi... Tothom resta callat i prudent rere la veu de la petita Ariana, que va superant totes les dificultats que inclou la cançó amb un talent vocal envejable. 

I posats a fer, hem decidit remenar una mica més en el passat d'Ariana Grande; amb 8 anys també destacava com a actriu. Ara bé, sempre dins el gènere del teatre musical, que és on ella se sentia més còmoda. Vegeu aquesta esplèndida actuació de l'artista, que interpreta el paper d'Annie en l'obra Annie. L'escena és tendra, i cada cop que Ariana obre la boca per cantar encara ho és més. Fixeu-vos també en les seves capacitats d'actriu... 

Just abans de saltar a la fama, quan ja existia la plataforma Youtube, Ariana Grande ja la feia servir per a penjar vídeos seus en els quals versionava temes de grans artistes, com ho va ser en el seu moment Alicia Keys, a qui ara ha desbancat. En aquest darrer vídeo veureu una Ariana Grande en l'etapa adolescent, on torna a cantat com els àngles i amb una imatge força similar a la que llueix actualment. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis