Us cagareu de por amb aquesta pel·li de pallassos

Carles Perez

Dilluns 3 d’abril

Torna el pallasso Pennywise i ho fa amb la terrorífica intenció de pertorbar la vida de la mainada.

La pel·lícula It (Això) està inspirada en l'exitosa novel·la de l'escriptor dels Estats Units Stephen King, que es diu igual. La va escriure fa una pila d'anys i ja se'n va fer una versió cinematogràfica el 1990. Tant si és per escrit com en format audiovisual, la intenció ha estat sempre la mateixa: transmetre angoixa i por a tothom qui gosi contemplar l'obra. 

I per això diem que Pennywise torna, però ara ho fa amb una imatge renovada. Canvis en la vestimenta i una mirada, si pot ser, encara més malèvola.

La història comença amb la misteriosa desaparició de nens en el petit poblat de Derry. Un grup de joves s'enfrontaran als seus pitjors malsons quan es creuïn amb un clown anomenat Pennywise. El seu historial de crims és enorme. 

A diferència de la novel·la original de King, aquesta versió de It estarà ambientada en els anys vuitanta i posteriorment se'n rodarà la segona entrega; els personatges, ja adults, s'hauran de tornar a enfrontar al despietat Pennywise.

Només fa cinc dies que va sortir a la llum el tràiler oficial i ja és el més vist de la història!!! Sereu prou valents per a prémer el Play?

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis