Uns nens es rebel·len contra la seva escola i es posen faldilla curta

Carla Brenner

Divendres 23 de juny

Ha arribat la calor, és l'època de treure les faldilles, els pantalons curts, els vestidets, les xancletes... Però aquests nens de l'escola Isca, situada a Exeter, no han tingut aquesta sort.

Les normes de vestimenta per als nois del seu institut són clares: pantalons llargs, sabates, corbata i camisa per dins els pantalons. Les noies tenen més sort, elles poden dur faldilles i sandàlies.

Era qüestió de dies que els nens es rebel·lessin i així ha estat. Aquest dimecres cinc valents van anar a l'escola amb faldilla i dijous ja n'eren una trentena!

Els pares estan molt contents amb la iniciativa dels seus fills. Més d'un alumne havia visitat la directora per intentar canviar la norma pel que quedava d'estiu, fins que un dia ella va respondre irònicament: "Pots portar faldilla si vols". El que no es pensava de cap manera és que s'ho prendrien al peu de la lletra!

Ara esperen el canvi de la normativa després de consultar les famílies. Això ens demostra com podem aconseguir el que volem, només cal que pensem bé com fer-ho!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis