Un seient al metro amb forma de penis! Sabeu per què?

Carles Perez

Divendres 7 d’abril

Al metro de Ciudad de México hi ha un vagó que genera inquietud entre els passatgers... Un dels seients té un penis de plàstic esculpit just enmig. Hi diu: "ús exclusiu per a homes". El motiu, conscienciar la gent de la incomoditat que provoca l'assetjament sexual en aquests espais públics. És molt interessant aquesta proposta de campanya perquè realment aconsegueix que tothom qui s'hi asseu, majoritàriament homes, experimenti una barreja d'entre vergonya i excés de protagonisme. Si us hi fixeu, veureu que al seient hi ha escrites les paraules següents: "això ho pateixen milers de dones cada dia". 

És una iniciativa impulsada per l'ONU, que també ha posat en pràctica una segona versió amb el mateix missatge contundent. L'escena es produeix també en una estació de metro, però no pas a l'interior d'un vagó sinó a l'andana. Una càmera grava els culs dels homes que, dempeus, resten a l'espera del metro. La gravació s'emet en directe per les diverses pantalles informatives de l'estació i això provoca l'expectació dels altres usuaris i el rubor de qui està sent filmat. L'objectiu, exactament el mateix: que l'home experimenti vergonya en adonar-se que els seu físic és el centre d'atenció. 

Us adjuntem aquests dos vídeos; veureu com n'ha estat d'efectiva la iniciativa... Les cares dels passatgers no tenen preu. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis