Un home visita Disneyland durant 2.000 dies consecutius

Marc Roca

Dimarts 27 de juny

Jeff Reitz és veterà de la Força Aèria dels Estats Units. Viu a Huntington Beach encara que molts consideren que la seva casa real és Disneyland. Ha assolit un rècord inèdit: durant 2.000 dies consecutius ha visitat aquest famós Parc d'Atraccions! No hi ha fallat ni un sol dia!

Alguns pensareu que ho fa per cridar l'atenció, d'altres perquè té massa temps lliure. Doncs no, segons Reitz, l'únic motiu que l'impulsa a anar-hi cada tarda és la seva gran afició pels personatges i les atraccions del complex lúdic francès. 

Tot va començar l'1 de gener de 2012, quan Disneyland preparava l'obertura de l'atracció Cars Land per a aquell estiu. Aleshores Jeff Reitz estava a l'atur i això li va permetre començar a visitar la casa de Miki Mouse cada dia. De seguida en va fer un costum i, així, d'aquesta manera, va decidir complir un any. El problema va arribar el dia que en feia 366, que s'adonà que no podia tallar la ratxa, s'havia convertit en un addicte al Parc!

Més recentment va trobar feina però això no l'impedeix de continuar passejant-se per les interioritats del parc cada tarda, quan surt de la feina. Diu que li serveix per a desconectar i retrobar-se amb ell mateix i els records de la seva infantesa. Ja com a curiositat, sabeu quant costa un abonament anual a Disneyland? Entre 550 i 930 euros! No està gens malament, oi?

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis