Selena Gomez: Portada de Vogue USA

Xavi Segú

Dijous 16 de març

Ens tranquil·litza saber que Selena Gomez es troba del tot recuperada i plena d'il·lusió i energia. Més enllà d'un excel·lent treball fotogràfic en la seva entrevista a Vogue USA ha donat molta informació fins ara desconeguda. Ens explica, per exemple, que ja no té Instagram al seu mòbil perquè va ser una addicta a aquesta xarxa social: "Quan em vaig convertir en la persona amb més seguidors del món em vaig espantar moltíssim. Va acabar essent una afició que em consumia. Era una addicta i sentia que m'estava afectant. Sempre que miro Instagram m'acabo sentint molt malament."

L'artista de Texas parla obertament dels motius que la van dur a deixar la seva gira a mitges: "Estava deprimida i sentia molta ansietat. Vaig començar a tenir atacs de pànic abans de sortir a l'escenari. Sentia que no era bona, que no era capaç de fer-ho". Finalment l'artista va ingressar en una clínica de Tenesse i un cop superada aquesta etapa explica que ha estat una de les decisions més dures de la seva vida però també una de les millors.

En aquesta entrevista no parla directament de la seva relació amb Justin Bieber però si que ens regala una declaració on explica que algú amb qui sortia s'enfadava perquè ella era molt atenta amb els seus fans. Sigui com sigui, sembla que Selena Gomez està molt millor i esperem que torni a gaudir de la seva feina i els seus fans com ho havia fet fins ara.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis