Selena Gómez es tatua per una causa solidària

Carles Perez

Dimarts 11 d’abril

La cantant i actriu Selena Gómez està assolint un gran èxit a partir de la nova sèrie de la plataforma Netflix 13 Reasons Why en què intervé com a productora. Es tracta d'un drama ambientat en l'etapa escolar que se centra en la vida d'una jove amb problemes de socialització i autoestima. L'objectiu del format és ajudar tothom qui pateix depressió o que ha pensat mai a llevar-se la vida. 

Quan li van explicar l'argument de la sèrie, Selena Gómez no va dubtar a afegir-hi el seu granet de sorra. Ha decidit participar-hi com a productora per aconseguir que el contingut tingui la màxima difusió possible i fins i tot ha versionat la mítica cançó Only You perquè formi part de la banda sonora. 

Selena Gómez acaba de fer un altre pas endavant per la causa. Ha publicat una fotografia a les xarxes socials en què mostra el seu braç tatuat. El dibuix és un punt i una coma (;) i se l'ha fet juntament amb dos dels actors protagonistes de la sèrie, Tommy Dorfman i Alisha Boe. Darrere d'aquest gravat tan original s'amaga el símbol d'una organització sense ànim de lucre nord-americana que busca ajudar tota la gent que alguna vegada s'ha plantejat suïcidar-se a causa de les seves malalties mentals.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis