Segur que no ets capaç de trobar la serp en la imatge!

Carles Perez

Dijous 27 d’abril

No us volem menystenir, però seria de gran elogi que fóssiu capaços de localitzar la serp que hi ha en la imatge. Estem convençuts que no ho aconseguireu, perquè cap dels locutors de Flaixbac no l'ha trobada! I mira que són espavilats... Ah, i no es tracta d'un efecte òptic, simplement que la serp és d'una tonalitat tan similar a les fulles del bosc que els nostres ulls la transformen en invisible. 

Farem una cosa: us deixem aquí la imatge original i així us trenqueu les banyes i embogiu tot buscant-la. Ara bé, com que sabem que no la trobareu... Us deixarem més avall la mateixa imatge amb la serp ben assenyalada...

Ei, però feu-ho bé, que no costa gaire!!! Si aneu directament a la segona imatge no tindrà cap mena de gràcia! Us posem la imatge a mida gegant per donar-vos peixet.

Vinga, va, moment de deslliurar-vos de la vostra bogeria mental... Ja podeu moure el cursor cap avall i el truc quedarà al descobert. Tot i així us costarà de veure! 

Ja caldrà que aneu amb compte d'ara endavant, perquè... Si no heu vist això, què us fa pensar que en una situació de perill real davant d'aquest mateix rèptil en sortireu amb vida?

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis