Repassem els virals de la setmana amb l'Albert Planadevall!

Carla Brenner

Dimecres 12 de juliol

L'Albert Planadevall torna un dimecres més per portar-nos els vídeos virals al Matí i la mare que el va parir. Aquesta setmana veurem la cara de felicitat d'un home quan surt del lavabo d'un avió, Piqué cantant Pen-Pineapple-Apple-Pen i el concert més curt del món!

Ja comença a ser un costum que cada setmana ocupi el pòdium dels més virals un vídeo d'un avió, però aquest cop és per un motiu graciós! No cal que us expliquem què devia passar dins d'aquest lavabo de l'avió; només cal veure la cara de felicitat que fa el noi quan en surt!

També al·lucinareu amb el vídeo que Piqué ha pujat a les xarxes socials! Durant el seu viatge a Tòquio li va sobrar temps per a visitar Piko Taro, el cantant de Pen-Pineapple-Apple-Pen

Per acabar, us deixem amb el concert més curt del món! Tan sols dura 8 segons, de manera que si tanques els ulls un moment te'l perds sencer! Els integrants del grup japonès Golden Bomber van fer un concert on presentaven la seva nova cançó Deatte 8-byo, que significa alguna cosa semblant a "Trobada en 8 segons". S'ho van prendre al peu de la lletra! 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis