Qui serà el primer a morir en la pròxima temporada de Joc de Trons?

Marc Roca

Dijous 8 de juny

La mort sempre arriba, i a alguns abans que a altres, però quan es tracta de Joc de Trons cap personatge no pot baixar la guàrdia. La setena temporada d'aquesta mítica saga medieval està a punt d'arribar i els seus seguidors ja frisen per saber com es desenvoluparan les noves trames. Tant és així que, fins i tot una casa d'apostes n'ha volgut publicar el vaticini particular.

El portal web d'apostes Sports Betting Experts ha organitzat una aposta no remunerada que ha estat possible gràcies a un total de 10.000 enquestes realitzades. Els usuaris, seguidors de la sèrie de televisió dels Estats Units d'Amèrica, coincideixen majoritàriament que serà Theon Greyjoy, el malvat reformat que ara col·labora amb Daenerys Targaryen, el primer a passar a una altra vida. I amb un 14,2% dels vots! 

Voleu saber per què?

L'explicació dels fans per a afirmar que serà el primer és que, després que Theon salvés Sansa de Ramsay i s'expiés dels seus pecats passats, el més lògic és que es mori perquè "tots sabem que una bona redempció narrativa sempre va acompanyada de la mort del personatge". En la segona posició del morbós podi hi ha Melisandre (8,08%), seguit de Ser Davos (7,23%).

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis