Què feia la gent en el moment de l'explosió?

Carles Perez

Dimarts 23 de maig

Recollim alguns dels instants més impactants provocats per l'atemptat, des del moment precís de l'explosió fins a les reaccions dels presents. El concert s'havia acabat i molta gent encara estava abandonant les butaques, amb música de fons per amenitzar la sortida, quan de sobte es va sentir un soroll ensordidor i va créixer el pànic entre els assistents:

Escolteu com la seguretat de l'estadi demana als espectadors per megafonia que abandonin amb calma i sense córrer les instal·lacions. Tranquil·litzen la gent preguntant si han gaudit de l'espectacle i demanen que, sobretot, no s'empenyin els uns als altres. 

Tot i que ja s'ha confirmat que l'explosió es va produir a prop del recinte, els espectadors que encara hi eren dins van poder sentir l'estrident soroll i el vídeo d'un dels fans mostra les estampides i els crits que automàticament es van produir. Al final del vídeo veiem a la dreta com altres persones s'enfilen a una tanca i salten un desnivell per a poder accedir més ràpid a la sortida.

En un altre arxiu veiem com els fans corren pels passadissos de sortida fins a arribar a l'espai públic, on es veuen llums de policia:

Així es va escoltar la detonació des dels afores del Manchester Arena. S'aprecia un flaix a l'esquerra de la imatge en el minut 00.07:

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis