Per fi sabem per què "Despacito" és una cançó tan addictiva

Carla Brenner

Dimecres 5 de juliol

Deees...paaa...ci-to. Gairebé tots hem caigut en la mateixa maledicció: fem el que fem, és impossible treure'ns-la del cap. Com cada estiu sempre surt una cançó que se'ns acaba enganxant sense que hi puguem posar remei i en aquest cas encara més!

Sona en qualsevol lloc, en qualsevol moment, fins i tot, quan no la vols sentir. Però quin  secret amaga? A la pàgina web Gizmodo ho han explicat molt bé. El secret es troba en trencar el compàs quan arriba la tornada, tal com ha explicat el productor musical Nahúm García al seu Twitter.

Us heu de fixar en el compàs de la cançó quan arriba la primera tornada on Luis Fonsi canta Despacito. El compàs es trenca del tot i sona d'una manera diferent de la resta de la cançó. Però això no ha estat una equivocació, justament ha estat aquesta alteració en el tempo la que hi ha donat aquest toc tan especial!

El que ha fet el seu creador és alentir el primer deees-paaa-ci-to i variar el compàs fent que no tingui coherència amb la resta de la cançó, però... ens encanta! Aquest és el compàs real de la tornada:

Aquest seria el compàs si la cançó anés al tempo que li correspondria:

Ara ja sabeu quina és la màgia de la cançó: saltar-se les regles musicals és el que l'ha feta genial! 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis