Participa en la Cursa Sanitas Mediterrani Nit Run!

Carla Brenner

Dimecres 12 de juliol

Un any més podrem tornar a gaudir de la Cursa Sanitas Mediterrani Nit Run, Gran Premio Mundo Deportivo a Castelldefels el 22 de juliol. Esteu preparats? A Ràdio Flaixbac en som l'emissora oficial!

La cursa estarà composta per dos recorreguts diferents. El primer és de 5 quilòmetres i els participants correran pel Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels, el Parc Estanc Ànecblau i al voltant dels llacs del Parc de la UPC. També hi haurà un recorregut per als atletes més preparats de 10 quilòmetres: el recorregut serà el mateix, però es farà una volta més àmplia pel recinte universitari! Les dues curses començaran a les 8 del vespre.

L'arribada i la tornada seran al Canal Olímpic de Catalunya i hi haurà un servei de guarda-roba, dutxes, lavabos i pàrquing gratuït al centre comercial Ànecblau.

Cursa Sanitas Mediterrani Nit Run
Cursa Sanitas Mediterrani Nit Run

On us podeu inscriure?

La inscripció presencial es farà al centre comercial Ànecblau, a la botiga Nike Quinze fins al 15 de juliol. Si us estimeu més fer-la online teniu fins al 19 de juliol

Es tracta d'una prova organitzada per l'Ajuntament de Castelldefels, Zona Vip Events i el Canal Olímpic de Catalunya. Patrocinada per Sanitas, el centre comercial Ànecblau, la Generalitat-Esportcat, la Diputació de Barcelona, Ràdio Flaixbac i Mundo Deportivo.

Cursa Sanitas Mediterrani Nit Run
Cursa Sanitas Mediterrani Nit Run

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis