Parlem amb Jorge Javier Vázquez: "Soy de los que llega muy tarde"

Redacció

Dimecres 20 de juny

Avui, al Matí i la Mare que el va Parir, hem parlat amb Jorge Javier Vázquez! El mític presentador de Sálvame estrena el musical "Grandes Éxitos", una comèdia on ell interpreta un presentador que també es diu Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier ens ha confessat que no és una persona gaire puntual: "Soy de los que llega muy tarde, los del equipo de sonido se cabrean mucho conmigo". "Si el deluxe empieza a las 10 yo llego a la tele a las 9". A més, també ha reconegut que no és gaire amant de les reunions: "Cuando me dicen ven a la reunión, se me ponen los pelos del "no", ¡reuniones no!".

Tot i els musicals, els llibres i els programes de televisió, el presentador considera que té una vida molt tranquil·la: "Estoy convencido que trabajo menos que el común de la población, lo que pasa es que se me nota mucho".

Jorge Javier Vázquez és partidari de què a la televisió no es pot actuar: "Durante tantas horas en la tele no puedes impostar. Si resulta que la gente compra lo que ve pues bien, pero tampoco puedes estar toda la vida fingiendo". 

Escolta l'entrevista sencera a Jorge Javier Vázquez, aquí:

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis