Nicki Minaj pagarà els estudis a una vintena de fans

Carla Brenner

Dimarts 9 de maig

Nicki Minaj pagarà els estudis a una vintena d'estudiants
Nicki Minaj pagarà els estudis a una vintena d'estudiants

Nicki Minaj va tornar a sorprendre els seus fans diumenge de la manera més inesperada. Tot va començar amb una piulada de la rapera on anunciava que pagaria un viatge a un fan de qualsevol part del món fins als Estats Units per a poder passar una estona amb ella. El tweet es va anar fent viral, fins que un usuari li va respondre: Voldries pagar-me la matrícula universitària?

Sorprenentment la cantant va respondre d'una manera que ningú no s'esperava: Mostra'm els teus excel·lents de manera que els pugui verificar amb la teva escola i te la pagaré. Qui vol participar en aquest concurs? Ho dic de debò. L'hauria d'organitzar?

Aleshores un altre fan va defensar que necessiten més els diners els que treuen notables que no pas els que treuen excel·lents. Així, doncs, la cantant va accedir a pagar a una vintena d'estudiants les matrícules abans de posar fre a la seva acció caritativa.

Això sí, Nicki va prometre que en un parell de mesos tornaria a fer el mateix: "D'acord, nois, ha estat divertit. Deixeu que faci els pagaments demà i després consultaré si em queden diners. Faré més coses d'aquí a un mes o un parell de mesos". 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis