Llista amb les cançons d'Eurovisió que més ho peten a Spotify

Albert Planadevall

Dimarts 15 de maig

Si et presentes al festival d'Eurovisió, no guanyes, però la teva cançó enganxa als milions i milions de persones que t'han vist, significa que avui en dia quedar primer potser no és tan important com sembla. El que realment importa és tenir una bona combinació de xou i música. 

Si ets un eurofan i vas fer la teva porra dels guanyadors, estem segurs que hi vas incloure les cançons que, a part de la guanyadora Netta amb Toy que la trobem a la posició 52, et presentem a continuació i, si fem cas a la posició que ocupen a Spotify, són (també) un èxit mundial.

Tres dies després del festival (13 de maig) trobem el Fuego de la representant de Xipre Eleni Foureia al número 115 a escala global a Spotify.

El representant de Txèquia Mikolas Josef ha situat Lie to me a la posició 119 a Spotify. No està gens malament. És una de les cançons més divertides que van passar per Lisboa.

I tampoc hi podia faltar l'Ed Sheeran alemany. Michael Schulte el trobem a la posició 126 amb You let me walk alone

L'actuació del suec Benjamin Ingrosso amb Dance you off tampoc ha passat desapercebuda a Spotify. La barreja de funky, Justin Timberlake s'ha colocat al número 198 de Spotify i pujant...

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis