Les dames d'honor més masculines del món que ho estan petan per internet

Carla Brenner

Dilluns 29 de maig

Rebeca Sinohara és una noia de 24 anys que està a punt de casar-se. La jove es va entristir una miqueta abans de la cerimònia més important de la seva vida. Per què?

Rebeca es va adonar mirant fotografies d'altres casaments que li faltava alguna cosa a la seva futura boda: dames d'honor! Tal com ha explicat ella mateixa, el seu problema és que no té gaires amigues, ja que és estudiant d'enginyeria informàtica i té més amics masculins que no pas noies en la seva vida.

Rebeca Sinohara
Rebeca Sinohara

A la seva classe eren 56 nois i només hi havia 4 noies, de manera que les opcions eren força reduïdes. Òbviament sí que té amigues, però cap de tan propera com els seus amics de la universitat. Així, doncs, ells han passat a ser les seves "dames d'honor".

Les dames d'honor de Rebeca
Les dames d'honor de Rebeca

La sessió de fotografies va ser tan divertida que fins i tot el seu marit estava trist de no poder-hi participar, però van buscar la manera d'introduir-lo! 

El marit de Rebeca a la sessió
El marit de Rebeca a la sessió

Rebeca va publicar la sessió de fotografies al seu Facebook, on ràpidament es va fer viral! Aquí us en deixem algunes imatges perquè pugueu gaudir d'uns bons amics que no van dubtar ni un segon a fer el seu paper de dames d'honor!

Sessió de fotografies
Sessió de fotografies

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis