Les 5 millors versions del tema "Umbrella"

Carles Perez

Divendres 31 de març

Ja ha passat una dècada des d'aquell any 2007... Rihanna publicava el seu tercer àlbum d'estudi: Good Girl Gone Bad, amb el qual es feia evident el seu gran talent musical. La cançó més exitosa d'aquell disc va ser, sens dubte, Umbrella, al costat del raper Jay-Z. El senzill va assolir límits insospitats, i va arribar a ser número 1 en les llistes d'èxits d'Anglaterra i el Regne Unit, simultàniament, i durant molt de temps. 

Els anys han passat però sembla que no pas per a la cantant de les Barbados. Físicament continua impecable, si bé és cert que ha modernitzat la imatge i el seu estil musical. El que no deixa de ser curiós és que encara avui lidera l'actualitat musical, cosa que cal valorar. 

Tot seguit us deixem un conjunt de versions alternatives del tema Umbrella, interpretades per artistes tan coneguts com Train, Passenger o Plain White T's

Què hi dieu? Us han agradat? També recollim versions d'altres artistes no tan coneguts però que s'han guanyat el dret a formar part d'aquesta notícia amb els meravellosos remakes que ens ofereixen! 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis