La manera més original de dir a la parella que estàs embarassada

Carla Brenner

Dijous 11 de maig

Imagina't que un dia vas amb cotxe amb la parella i la policia us atura sense que hàgiu fet res estrany. El primer que faríeu és amoïnar-vos, però per sort aquest home coneixia l'agent i la trobada va ser agradable. Tot comença amb una conversa quotidiana: Ei! Què passa, noi? Fa temps que no ens veiem", diu el policia. El conductor li contesta: "Acabo de venir de l'hospital, com va tot?L'agent amablement li respon: "Un xic adormit, si et sóc sincer". El conductor l'entén, perquè està tan cansat com ell.


La gran pregunta és: Per què l'ha fet parar? L'explicació de l'agent és ben estranya: "T'hem aturat perquè portes un nen al cotxe, però no portes cadireta per a nens". El conductor es queda al·lucinant, efectivament no porta cap criatura al cotxe i no està entenent res d'aquella estranya situació.

Mentrestant, la seva dona, que ho ha planejat tot, està gravant l'escena. Després de negar-ho unes quantes vegades, l'agent insisteix que busqui més. Quan el marit gira el cap es troba una sorpresa! La seva parella porta a la mà un test d'embaràs positiu! Es queda al·lucinant i sense paraules!

Aquí us en deixem el vídeo: heu de mirar la seva reacció i el seu riure nerviós, que desperta tota la tendresa del món! 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis