L'Instagram és perjudicial per als adolescents

Carla Brenner

Dimecres 24 de maig

Avui dia és pràcticament impossible trobar algú que no usi les xarxes socials. Formen part de nosaltres fins al punt que hi vivim enganxats. Ens agraden molt, t'assabentes del que fa tothom, on són, què fan o deixen de fer…

Ens encanta fer el tafaner i compartir la nostra vida! Però el cert és que cal anar amb molt de compte i més des que un estudi britànic ha descobert que les xarxes socials poden afectar el benestar i la salut mental dels seus usuaris. Els més vulnerables, segons la Royal Society of Public Health i la Universitat de Cambridge, són els adolescents d'entre 14 i 24 anys. I encara que a molts no us agradarà llegir això, l'aplicació més perjudicial és Instagram! Seguida d'Snapchat, Facebook i Twitter.

Què té de dolent Instagram?

Pot afectar l'autoestima dels seus usuaris, alterar les hores de son i també, la por de quedar fora d'esdeveniments socials. Això pot generar depressió, ansietat i sensació de soledat. A ningú no li agrada veure que no l'han convidat o com hi ha gent amb cossos perfectes.

Youtube, encara que també és perjudicial, no altera les hores de son i té més efectes positius que la resta. Òbviament, no tot és dolent; també hi ha gent que fa servir les xarxes per a expressar-se i trobar una identitat pròpia! Això sí, hem d'anar amb compte amb l'ús que fem d'aquestes aplicacions!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis