L'edat límit per a sortir de festa és als 37 anys

Marc Roca

Dimarts 18 de juliol

A Anglaterra hi ha una famosa botiga que vol incrementar el nombre de vendes dels seus televisors. Per això, des de ja fa temps, van decidir impulsar un estudi que els ajudés a determinar a quina franja d'edat s'havien d'adreçar per vendre televisors d'alta gamma. L'informe pretenia esbrinar què fa la gent durant la nit; d'aquesta manera podrien detectar la franja d'edat dels qui s'estimen més dedicar el temps a sèries i pel·lis des de casa que no pas sortir de festa. 

Els resultats d'aquest estudi, publicats dijous passat i en els quals han participat fins a 5.000 persones, contenen un munt de dades amb afirmacions representatives de la majoria dels enquestats. Són les respostes més comunes d'una bateria de preguntes sobre l'entreteniment nocturn: "els 31 anys és l'edat perfecta per a deixar de sortir de festa", "l'edat màxima per a sortir de festa és als 37 anys", "m'estimo més muntar-me la festa a casa que no pas sortir de nit".

Els motius que els animen a donar aquest tipus de respostes, també recollits en l'enquesta, són l'estabilitat sentimental, els fills i el trauma que representa tenir 40 o 50 anys i veure que els joves que t'envolten a la pista podrien ser fills teus. L'informe també ens fa evidents les excuses més habituals per a esquivar una nit de discoteca: que si sortir és molt car, que si no surten és perquè s'han de comprar roba i que no surten perquè haurien de contractar un cangur.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis