Justin Bieber versiona el tema "Despacito"

Carles Perez

Dimarts 18 d’abril

Justin Bieber s'ha rendit els peus de Daddy Yankee i Luis Fonsi, creadors del tema Despacito, llançat a primers de gener. La cançó està a punt d'arribar als mil milions de visites a Youtube i ha estat número 1 en 16 països diferents... El cantant canadenc ens acaba de deixar ben clar que és un enamorat de la cançó; escolteu sinó la versió que en va publicar diumenge al seu compte de Vevo... És un remix del tema original i inclou un parell de versos cantats per ell mateix en llengua castellana! Una oda a la cançó i alhora una gran novetat, perquè l'ha publicat sense previ avís! 

Un tros de notícia i encara més si tenim en compte que Justin Bieber mai no havia cantat en aquesta llengua... Segurament aquest és un dels motius que expliquen la bona rebuda del remix, que va aconseguir mig milió de visites en menys d'una hora a Youtube. Al cap de dos dies ja acumula 24 milions de reproduccions.

La seva versió és força fidel de l'original, la diferència és que podreu sentir Bieber pronunciant en castellà frases com: "Despacito, quiero respirar tu cuello despacito".

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis