Jo de gran vull assemblar-me a...

Albert Planadevall

Dilluns 31 de juliol

La pregunta que feien era fàcil: A quin personatge públic t'agradaria assemblar-te de gran? Anava dirigida a nois i noies entre 16 i 19 anys.

Els resultats obtinguts de les respostes als 12.000 joves han estat dispars. Segons l'empresa responsable de l'enquesta Gad3 el personatge que més han triat els joves ha estat Amancio Ortega, el propietari del grup Inditex no sabem si l'han triat perquè els hi agrada molt la moda o, podria ser, perquè és un dels empresaris més rics del món i amb una fortuna amb molts de zeros a la dreta.

Font: El País
Font: El País

Els resultats desperten certa curiositat si tenim en compte que les noies trien Amancio Ortega en primer lloc i després a Emma Watson, la meva mare,  Steve Jobs o Marie Curie.

El primer que tenen com a referent les noies són homes i no dones. En canvi, si mirem els nois, trobem que Bill Gates i Steve Jobes (referents del món tecnològic de Microsoft i Apple) són els que trien primer. Amancio Ortega el trobem a la tercera posició. Les noies trien a homes i els nois no trien a dones com a primer referent.

Font: El País
Font: El País

Les opcions escollides pels adolescents ens deixen alguna altra curiositat com que alguns han triat a Saenz de Santamaría, Francisco Franco o Josef Ajram.

Entre les opcions d'esportistes escollides hi trobem Andrés Iniesta, Cristiana Ronaldo, Fernando Alonso o Rafael Nadal.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis