Ja tenim aquí els nous tràilers de "It" i de "Blade Runner 2049"

Carla Brenner

Dimarts 9 de maig

Blade Runner/ It
Blade Runner/ It

Fans de Blade Runner, esteu d'enhorabona, la seqüela de la pel·lícula ja té data d'estrena i tràiler! Podreu veure Blade Runner 2049 projectada als cinemes el pròxim 6 d'octubre! Tornarem a veure Harrison Ford i Edward James Olmos fent de Rick i Gaff. A més, s'hi afegeix Ryan Gosling com a protagonista després de triomfar amb la pel·lícula La la land.

La seqüela narra l'arribada d'un nou Blade Runner (Ryan Gosling) al departament de policia trenta anys després dels fets de la primera pel·lícula. Ryan descobreix un secret que podria portar al caos el que queda de societat i decideix buscar Rick (Harrison Ford), un antic Blade Runner, que fa 30 anys que està desaparegut! 

A més, ja podeu gaudir també del segon tràiler de It, la pel·lícula de terror més esperada de l'any! La trama comença amb l'assassinat de George Denbrought, un nen petit. El seu germà gran, juntament amb els seus amics, començarà a buscar l'assassí i filament descobrirà It. Els fans de Stranger Things podreu veure actuar a la pel·lícula Finn WolfhardMike a la sèrie. Això sí, encara haureu d'esperar fins al 7 de setembre!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis