Ja són aquí els vídeos virals de la setmana

Carles Perez

Dimecres 26 d’abril

Ja és tradició al Vaparir que un cop a la setmana vingui a l'estudi el presentador del Feedbac, l'Albert Planadevall, i ens expliqui les tendències que circulen per les xarxes socials. Sempre aconsegueix arrencar-nos un somriure amb els que considera que són els vídeos virals de la setmana. Voleu saber amb què ens ha sorprès, avui?

1) Un home fingeix ser invàlid per estalviar-se una multa d'aparcament. La seva interpretació és tan dolenta que no sols fracassa en l'intent sinó que aconsegueix que tothom se'n rigui. Patètica, l'escena que protagonitza, i patètica també la idea de fingir el que no és!!!

2) Un partit de tennis per a la història: tot anava bé quan tot d'una se senten uns gemecs sexuals que provenen d'un apartament situat a escassos metres de la pista. Inicialment, tothom creu que es tracta del so d'un telèfon mòbil o fins i tot d'una broma... Però no. N'hi ha dos que s'ho estan muntant de debò!

3) Un ferri s'estavella contra el moll d'un port arran d'una avaria elèctrica! No, el capità no feia la migdiada...! Tot va ser degut a una avaria elèctrica! Curiós, el vídeo, perquè es veu com el ferri es va aproximant al moll i cap tripulant no pot fer res per evitar l'accident.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis