Harry Styles parla sobre la seva relació amb Taylor Swift

Carla Brenner

Dijous 20 d’abril

Ja han passat quatre anys des que Taylor Swift i Harry Styles van trencar la relació, però encara cap dels dos havia parlat sobre el perquè. Ara el jove cantant ha revelat en una entrevista de la Rollling Stone alguns detalls de la seva relació.

La parelleta no ho va tenir gens fàcil, eren la notícia del moment i els fotògrafs van voler captar tots els detalls del seu enamorament. A l'entrevista Harry va admetre que va ser difícil emprendre una relació sent el centre d'atenció i tenint una vida privada reduïda. També va admetre que: Les relacions són difícils a qualsevol edat. Especialment quan no entens com funcionen, i menys encara quan tens 18 anys.

A més, la cantant va ser per a Harry una manera d'aprendre sobre les relacions. La que encara no ha parlat de la seva relació amb ell és Taylor Swift. Si més no no de manera directa, ja que les cançons Out of the Woods i Style sembla que estiguin dedicades especialment a Styles. El cantant no va voler confirmar si els temes anaven adreçat a ell i va afegir: Jo també escric sobre les meves experiències, tots ho fem.

A l'entrevista també va defensar les fans més joves, com bé va dir: Elles són el nostre futur. Molt bonic!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis