Harry Styles no existeix, és un ninot i fot molta por!

Carles Perez

Dimecres 3 de maig

Bones notícies, Harry Styles ha estat filmant el vídeo musical del seu debut en solitari: Sign of timesdel qual ja podeu trobar la cançó oficial a Youtube. Esperem que el videoclip es publiqui ben aviat a les xarxes socials i és que les imatges que s'han filtrat a Internet ens mostren que el cantant hi apareixerà volant!

També se n'ha filtrat una altra, d'imatge, segurament d'algun espectador que es devia colar en el rodatge... Una fotografia del tot pertorbadora que, un cop vegeu, no us podreu treure del cap. Hi torna a aparèixer Harry Styles, o això ens volen fer creure... A nosaltres veure-ho ens ha commogut i no serem capaços de dormir aquesta nit.

Ho voleu veure encara de més a prop? Cap problema... Ara bé, no creiem que fer-ho us serveixi per a esvair el dubte següent: es tracta d'un maniquí de cap a peus o és un doble del cantant al qual han posat una màscara? Nosaltres no aconseguim treure'n l'entrellat.

Sigui com sigui, si ja teníem ganes de veure com serà el primer videoclip del cantant en solitari... Després d'aquestes imatges la nostra impaciència s'ha multiplicat per mil. I ens preguntem: per a què coi necessiten un maniquí o un doble? Què és el que no és capaç de fer el bo d'en Harry Styles?

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis