Fem arribar la carta d'una fan a Lukas Graham!

Carles Perez

Dimecres 12 d’abril

La Laia està enamorada de la música de Lukas Graham. Cançons com Mama Said o 7 years la van captivar des d'un principi i han ajudat el seu germà a combatre l'autisme. Ella també és fan del Vaparir i li hauria encantat poder assistir al concert que el cantant danès va oferir dilluns a Barcelona, però no podia de cap de les maneres, i ens va enviar una carta super emotiva preguntant-nos si l'hi podíem fer arribar...

Doncs bé, HEM LLIURAT LA CARTA a Lukas Graham i l'ha acceptada de bon grat!!! En definitiva, un gran moment, el que hem viscut amb aquest artista, al qual agraïm que s'hagi prestat a "escoltar" una fan tan especial com ho és la Laia per a nosaltres.

Al Vaparir hem trucat a la seva mare, que ens explica com va néixer la idea i també hem pogut parlar amb la protagonsita de tot plegat, a qui deixem escoltar en directe la reacció de Graham en obrir la carta... El cantant s'ha atrevit a llegir-la en veu alta per a nosaltres... I mira que està escrita en castellà! Escolteu la trucada telefònica i la lectura de la carta aquí:

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis