Fans de Harry Potter: a l'octubre surten dos llibres més!

Carles Perez

Dimecres 19 de juliol

Fa 20 anys que va sortir a la venda el primer llibre de la mítica saga de les històries màgiques de J.K Rowling: Harry Potter i la pedra filosofal. L'editorial que va decidir apostar per aquesta entrega, Bloomsbury, fa mesos que celebra esdeveniments de tribut a la sèrie de novel·les i ara enllesteix els preparatius d'una exposició britànica (A history of Magic) on tenen previst presentar dos llibres nous. Seran llançats a primers d'octubre i, naturalment, la notícia ha generat un gran enrenou entre els fans del personatge. 

Deduïm, doncs, que es tracta d'una preqüela que en cap cas no servirà de fil conductor de com van acabar les històries de cadascun dels personatges.

Sembla que les noves estaran centrades a explicar què passava abans que ells existissin o, si més no, evitar que els nous relats girin entorn de la figura dels personatges que ja coneixem.  

L'editorial ja n'ha desvelat els dos títols: Harry Potter: una història de la màgia i Harry Potter, un viatge a través de la història de la màgia. El primer explorarà les assignatures que els aspirants a mag estudien al Col·legi Hogwarts de Màgia i Bruixeria, mentre que el segon conduirà el lector al passat del món de Harry Potter, poblat d'encanteris fascinants, de criatures, de bruixes i de mags.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis