Escolta el primer tema en solitari de Harry Styles!

Carles Perez

Divendres 7 d’abril

Harry Styles ha crescut molt com a artista en els darrers 7 anys. Va debutar al programa britànic X Factor el 2010 i al cap de poc temps va entrar a formar part de la banda One Direction, juntament amb altres membres del programa que no van arribar a la final. 

L'auge del grup One Direction ja forma part del passat, i després que la banda anunciés la seva ruptura temporal... Styles s'ho ha fet venir bé. Ara la seva fama i qualitat vocal li permeten fer possible un dels seus somnis més grans: debutar com a artista en solitari.

Aquest moment està a punt d'arribar! Ja ha enllestit el seu primer àlbum individual i dissabte vinent ens el presentarà a tots en un programa de televisió de l'NBC. Si no us agrada esperar... Estareu contents de saber que ACABA DE PUBLICAR el seu esperat single de debut: Sign of the times

Us deveu haver adonat que el videoclip oficial encara no és a Internet. És qüestió de temps. El publicarà aquest mateix mes via xarxes socials, així, doncs..., ens cal estar atents!

El primer concert com a artista en solitari el farà el dia 21 d'abril, en directe des del programa de la BBC: The Graham Northo Show! Si sou fans de Harry Styles podeu mirar d'assistir-hi com a públic... o esperar que vingui a Barcelona! Perquè de ben segur que li espera una gran trajectòria musical! 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis