Escolta el primer tema en solitari de Harry Styles!

Divendres 7 d’abril

Harry Styles ha crescut molt com a artista en els darrers 7 anys. Va debutar al programa britànic X Factor el 2010 i al cap de poc temps va entrar a formar part de la banda One Direction, juntament amb altres membres del programa que no van arribar a la final. 

L'auge del grup One Direction ja forma part del passat, i després que la banda anunciés la seva ruptura temporal... Styles s'ho ha fet venir bé. Ara la seva fama i qualitat vocal li permeten fer possible un dels seus somnis més grans: debutar com a artista en solitari.

Aquest moment està a punt d'arribar! Ja ha enllestit el seu primer àlbum individual i dissabte vinent ens el presentarà a tots en un programa de televisió de l'NBC. Si no us agrada esperar... Estareu contents de saber que ACABA DE PUBLICAR el seu esperat single de debut: Sign of the times

Us deveu haver adonat que el videoclip oficial encara no és a Internet. És qüestió de temps. El publicarà aquest mateix mes via xarxes socials, així, doncs..., ens cal estar atents!

El primer concert com a artista en solitari el farà el dia 21 d'abril, en directe des del programa de la BBC: The Graham Northo Show! Si sou fans de Harry Styles podeu mirar d'assistir-hi com a públic... o esperar que vingui a Barcelona! Perquè de ben segur que li espera una gran trajectòria musical! 

També et pot interessarEn 3 segons podràs tancar l'anunci
Tanca l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis