Entrevistem en persona Lukas Graham

Carles Perez

Dijous 13 d’abril

Lukas Graham és un artista que val la pena conèixer més a fons; no sols perquè és notícia a tot el món després d'èxits com Mama Say i 7 years, sinó també perquè és un sol de persona. Vegeu sinó amb quina energia més positiva ens atén, i com s'esforça per fer-se entendre mitjançant el castellà. I nosaltres que l'hi agraïm! 

Ha estat a Barcelona amb motiu del seu concert a la Sala Razzmatazz i l'hem pogut entrevistar. Li preguntem com va començar, què s'amaga rere les seves cançons, què li agrada de Barcelona... I el noi, acompanyat de dos dels músics de la banda, es presta amb molt de gust a contestar-nos totes les qüestions.

Ens han impactat força dues coses d'aquesta entrevista. Primera, que quan parla de Barcelona ens ha recordat Ed Sheeran perquè ha ressaltat tòpics com la Sagrada Família i el "vino tinto" (t'ho perdonem, Graham). I segona, ens ha agradat molt el que ha dit al respecte de la seva professió: "el que ens diferencia dels altres artistes és que nosaltres no volem ser famosos, volem fer música". 

Vinga, va! No us fem més spoilers! El millor és que premeu el Play si voleu simpatitzar encara més amb ells i conèixer les seves interioritats...

Com creieu que s'expresa en castellà? Quin país el va veure néixer com a artista?

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis