ElRubius abandona Youtube per culpa de l'estrès i l'ansietat

Albert Planadevall

Divendres 25 de maig

ElRubius ha anunciat a través d'un vídeo al seu canal de Youtube que ha pres la decisió de retirar-se de Youtube

La causa principal que l'ha portat a prendre aquesta opció és l'ansietat i l'estrès que li genera està cada dia mantenint i omplint de contingut el seu canal.

30 milions de seguidors i 7 anys després ha decidit que ha arribat el moment de parar, agafar aire i perspectiva i no tenir la pressió constant que li provoca la seva feina com a youtuber.

Fer vídeos és el que més m'agrada del món, però cada vegada em costa més ser jo mateix i posar-me davant la càmera i donar el 100% de mi, amb frases com aquesta o aquesta: Sóc una muntanya russa d'emocions i ho he intentat tapar sempre amb humor i últimament no em trobo massa bé, ElRubius ha explicat en un vídeo de més de 7 minuts que ha arribat el moment de parar i més endavant ja veurà què serà del seu futur a Youtube.

ElRubius acaba dient que seguirà penjant contingut al seu Instagram i se centrarà el seu projecte sobre anime titulat Virtual Hero i que té prevista la seva estrena després de l'estiu.

Des de Flaixbac li desitgem que es recuperi i que s'agafi el temps que necessiti. Potser no veurem a partir d'ara més vídeos, però estarem més tranquils pensant que la seva salut estarà millorant. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis