El plaer d'escoltar gent que menja és moda a Youtube!

Marc Roca

Dimarts 4 de juliol

La realitat supera la ficció i si us diguéssim que ara la moda és escoltar com mengen els altres pensaríeu que ens falta un bull. Doncs és exactament el que està passant a Youtube, és un fenomen creixent conegut per ASMR i ara us en fareu una idea. Hi ha gent a Youtube que s'està fent famosa i està aconseguint reproduccions milionàries amb vídeos en què es graven ells mateixos mentre mengen: aletes de pollastre, plàtans, sushi, patates fregides... Ho publica avui La Vanguardia.

Ara bé, ni tothom és sensible a aquests sons ni a tothom li produeix el mateix efecte, i precisament per això podeu trobar vídeos de tota mena, amb sorolls que no necessàriament s'associen a l'acte de menjar. Ja heu vist que us n'hem deixat alguns exemples per tal que experimenteu amb els límits de la vostra ment!

Ho engullen tot amb el micròfon ben a prop dels morros i es veu que això pot arribar a produir orgasmes cerebrals als qui ho escolten. A més, els Youtubers s'adrecen a l'audiència xiuxiuejant coses que activen la nostra vena sexual. Aquesta sensació la comparen amb la relaxació d'un massatge, la diferència és que no hi ha contacte físic.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis