El nou tràiler de "Joc de Trons" deixa imatges inèdites

Marc Roca

Dijous 22 de juny

Si sou fans de Joc de Trons heu de saber que aquest any l'estiu serà ben curt. L'hivern arriba el 17 de juliol, dia d'estrena de la setena temporada de la sèrie. L'última va deixar clara la imminent guerra contra els caminants blancs, i en aquesta mateixa direcció apunta el nou de tràiler de Joc de Trons:

Si heu visitat mai el País Basc, hi haurà imatges del tràiler que us deuran sonar. Això és perquè l'estiu passat es va gravar una part de la nova temporada en els impresionants penya-sagats de la costa d'Euskadi i el flysch de Zumaia.

La setena temporada s'estrenarà a Catalunya a través de Movistar+ i HBO, serà la matinada del 16 al 17 de juliol de manera simultània amb els Estats Units.

Al llarg del vídeo ens acompanya la veu del personatge Sansa, que pronuncia un discurs combatiu amb frases tan aclaridores com aquesta: "quan cau la neu i bufa el vent blanc, el llop solitari mor però el ramat sobreviu". I aquesta altra, tota una declaració d'intencions: "durant segles les nostres famílies van lluitar unides contra un enemic comú. Al marge de les seves diferències, plegats. Necessitem fer el mateix si volem sobreviure perquè l'enemic és real".

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis