Ed Sheeran sorprèn una fan amb un concert privat!

Carla Brenner

Divendres 5 de maig

Després del concert
Després del concert

Ed Sheeran va sorprendre una de les seves fans el passat 2 de maig amb un concert privat! L'afortunada ha estat Melody, una nena de 10 anys que pateix una síndrome poc coneguda, la síndrome de Rett (desacceleració del creixement cranial).

Els metges es pensaven que Melody no passaria dels 4 anys de vida, però l'amor de la seva família i la música d'Ed (segons ella el seu xicot) l'han ajudat a continuar endavant. La seva mare Karina està molt agraïda al cantant i ha assegurat que "Ed té un paper molt important en la vida de Melody".

Això sí, no és el primer cop que el cantant i la nena es veuen. Al novembre Ed va anar a visitar Melody a l'hospital abans que li fessin una cirurgia d'allò més complicada. Òbviament, calia una segona cita i en condicions més bones!

Regal de Melody a Ed Sheeran
Regal de Melody a Ed Sheeran

La petita va decidir acudir a la cita amb un regalet perquè Ed no s'oblidés d'ella: un ninot pèl-roig com ell! Ed també va firmar el guix a la petita perquè s'emportés un record seu. Tots els cantants haurien de ser com Ed Sheeran i aturar un moment el seu món accelerat per fixar-se en els petits detalls i la gent que els envolta!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis