Ed Sheeran no vol tenir fills, si més no de moment!

Carles Perez

Divendres 31 de març

Ho ha deixat ben clar en una entrevista: Ed Sheeran no vol tenir fills, si més no de moment!

L'artista de 26 anys ja ens ha demostrat més d'una vegada que amaga un gran cor sota el pit. Ens ho demostra amb les lletres de les seves cançons, amb la seva amabilitat sempre que ha de parlar en públic i també ara amb el que ha confessat en una entrevista per al programa Good Morning Britian

Com bé sabeu, actualment està aparellat amb una estrella d'hoquei anomenada Cherry Seaborn, amb qui està vivint una etapa de gran felicitat amorosa. Ara bé, quan li han preguntat sobre la possibilitat d'engendrar un fill... Ed Sheeran ha estat clar, contundent i alhora molt tendre: "M'encantaria tenir fills perquè m'agraden tots els nens del món, però ara no en vull tenir. No m'hi veig, estant de gira quan em necessitin al seu costat, vull ser d'aquells pares que sempre hi són presents". 

I és que després de l'èxit del seu darrer àlbum Divide, no seria fàcil combinar les seves multitudinàries gires amb la responsabilitat que comporta tenir un fill. En aquesta mateixa entrevista, el cantant ha esvaït els dubtes generats entorn de la polèmica imatge d'una nena petita que és clavada a ell: "no és pas filla meva!".

També ha confessat que sortir de festa no és quelcom que l'apassioni, sempre s'ha estimat més passar la nit en un bar acompanyat dels seus amics i algunes copes. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis