Ed Sheeran fa que mengis més patates fregides

Carles Perez

Dimecres 26 d’abril

Uns investigadors suecs han descobert que la selecció d'un seguit de cançons ajudava una cadena de fast food a vendre més! Una de les cançons és la nova d'Ed Sheeran, Shape of you, que concretament fa augmentar la compra de patates fregides entre els clients. 

Us deveu preguntar com han arribat a aquesta conclusió, oi? Doncs gràcies a la col·laboració amb Spotify, que els ha permès crear una startup anomenada "Soundtrack Your Brand". D'aquesta manera han pogut determinar que les cançons que han estat especialment seleccionades augmenten la despesa dels clients un 9,1%!!!

Hi ha molts estudis que demostren que la música pot influir en les vendes i el gust del consumidor, però l'anàlisi sueca és la primera que examina l'impacte de les llistes de reproducció seleccionades per a una marca específica.

Resumint-ho, que si fas dieta, és preferible que no escoltis Ed Sheeran fins a finals d'estiu... o, més ben dit, no escoltis aquesta cançó del britànic perquè et vindran unes ganes boges (més de les que puguis tenir) de menjar patates fregides! En seràs capaç? Aquí us les deixem:

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis