"Chantaje" assoleix mil milions de visites a Youtube!

Carles Perez

Dimecres 12 d’abril

El duo entre Shakira i Maluma funciona. Les dues estrelles colombianes han arribat als mil milions de visites a Youtube gràcies al videoclip del tema "Chantaje" que es va penjar a Internet fa tan sols cinc mesos. Una xifra que ja costa d'assolir, i encara té més mèrit que no sembla: la peça musical és la primera en llengua castellana que assoleix la fita del bilió de visites en tan poc temps. Un fet que només pot ser sinònim d'èxit. Ajudeu Chantaje a sumar encara més visites i cliqueu el Play!

Segon rècord d'aquest tema que el passat gener ja feia història pel mateix motiu: va ser el primer videoclip en llengua espanyola a assolir els 100 milions de visites en tan sols dos mesos. De rècord en rècord!!!

Tant Shakira com el director del videoclip, l'espanyol Jaume de Laiguana, han celebrat la fita a través d'un vídeo en directe en què agraeixen el suport dels fans i es mostraven molt feliços. "I can't believe it" diu Shakira entre somriures. Maluma també ha deixat conèixer la seva satisfacció a través d'una publicació a les xarxes socials. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis