Brad Pitt parla per primer cop del seu divorci

Carla Brenner

Dijous 4 de maig

GQ: Ryan McGinley
GQ: Ryan McGinley
GQ: Ryan McGinley
GQ: Ryan McGinley

Ha hagut de passar gairebé un any perquè Brad Pitt se sincerés per primer cop sobre el que va passar en el seu matrimoni amb Angelina Jolie. Gràcies a la revista GQ hem pogut saber tota la veritat sobre la difícil ruptura.

El problema principal? La seva addicció a l'alcohol. L'actor va confessar que des que va sortir de la universitat va començar a beure i a fumar, però quan va començar el seu projecte familiar va abandonar totes les substàncies menys l'alcohol. Segons declaracions de Brad: "Bevia molt. Va arribar a ser un problema. Estic molt feliç que hagi passat mig any; ha estat una mica agredolç, però torno a tenir el control de les meves accions".

Mig any sense beure, mig any de reflexió és el que ha hagut d'afrontar Brad. També ha hagut de deixar una de les seves aficions preferides: els vins. Després de la seva intensa recuperació, ell i la seva ex dona han accedit a tornar a treballar plegats pel futur dels seus fills, perquè són la seva prioritat. Ha acceptat el fet que els seus petits el van necessitar i ell no va estar prou temps per a ells. De mica en mica, estem segurs que tornarà a recuperar la normalitat de la seva vida!

GQ: Ryan McGinley
GQ: Ryan McGinley

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis