Bones notícies per als fans de Joc de trons: tindrà diversos Spin-off!

Carles Perez

Divendres 5 de maig

La plataforma difusora de pel·lícules i sèries HBO, que fa poc va arribar a Espanya i ja està robant usuaris a altres grans plataformes com ara Netflix i Movistar Plus, no fa altre que donar-nos alegries. Actualment, és l'única de les tres que ofereix la possibilitat de veure totes les temporades d'aquesta famosíssima sèrie, i és un gust. 

Doncs bé, sembla que la seva aposta per Joc de Trons anirà encara més lluny. El que fins ara eren simples rumors s'acaben de convertir en tota una realitat; la cadena reconeix avui que ja ha contractat quatre guionistes per explorar possibles històries per a una altra sèrie ambientada a Ponent i basada també en l'obra de George R. R. Martin, l'escriptor de la saga literària en què es basa l'exitosa ficció.

Tot fa pensar que es tractarà d'un spin-off, i no pas d'una preqüela. Recordeu que una preqüela se situa cronològicament abans de la història original, mentre que un spin-off és un producte derivat d'un altre que pot situar-se en qualsevol moment, sempre que expliqui la història d'altres personatges o punts de vista. 

Poc més podem afegir d'aquesta confessió d'HBO, que il·lusiona tots els seguidors de la sèrie, que no són pocs, i alhora ens deixa amb un regust agredolç... I ara ja deveu estar-vos mossegant les ungles, preguntant-vos quines de les trames secundàries són les que deuran fer evolucionar... I quins personatges deuran passar d'un segon pla al primer.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis