Bases del concurs "Admiravisión"

S’hauran de tenir en compte les bases genèriques dels concursos en tot allò que no estigui concretat en endavant.

ADMIRAVISION INTERVENCIÓ OCULAR

El participant amb la seva participació dona el seu consentiment per què Radio Flaixbac pugui cedir les seves dades de caràcter personal a l’empresa ADMIRAVISIÓN qui podrà fer-ne ús de les mateixes amb esperit comercial.

L’empresa LÀSER OFTALMOLÒGIC ADMIRAVISIÓN, previ anàlisi de la condició del guanyador, a poder ser intervingut amb aquest nou sistema d’intervenció ocular, determinarà si efectivament el guanyador informat per Ràdio Flaixbac podrà ser o no receptor final del premi assolit.

El guanyador en el supòsit de que no pogués ser beneficiari del premi, per lo que disposarà de 4 mesos des del seu atorgament, podrà cedir a una tercera persona, en una sola ocasió, per què ADMIRAVISION, prèvia valoració de la seva condició, acabi realitzant la intervenció ocular objecte del premi.

ADMIRAVISION un cop hagi contrastat que el guanyador en primera instancia o en segona, si es per cessió del guanyador principal, es farà càrrec de gestionar la liquidació de l’impost de la renda de les persones físiques per compte d’aquest, essent el pagador del tribut el beneficiari de la intervenció. Premis de jocs, concursos, rifes... subjectes a retenció. (101.7 LIRPF)

El guanyador no podrà sol·licitar en cap cas l’equivalent en diners que pugui significar el premi, si no resultés viable la seva intervenció.

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis