Aquests pares perden la custòdia de dos fills per fer-los bromes molt dures

Carla Brenner

Divendres 5 de maig

Al Youtube cada dia s'hi pugen milions de vídeos: n'hi ha de graciosos, d'animals, de cançons, de proves, però també n'hi ha de denigrants. En tenim un cas en aquests pares que han perdut la custòdia de dos dels seus fills per fer-los bromes molt dures i que, a més, inciten a la violència.

El seu canal de Youtube es diu DaddyOFive i la majoria del contingut que hi penjaven eren vídeos dels seus fills mentre es barallaven, incitant-los al conflicte i fent-los bromes molt denigrants. Ara una denúncia els ha dut a perdre la custòdia de dos dels seus 5 fills. Cody, un dels infants, era l'objectiu principal del matrimoni perquè era el més sensible de tots.

La parella ha demanat perdó públicament a través d'un vídeo al seu canal, on han admès que "Després de reflexionar, ens hem adonat que havíem comès grans errors que han causat una mica de dolor a la nostra família." A més, han retirat tots els vídeos del seu canal de 700.000 subscriptors, menys el de les disculpes per les seves accions. Malgrat tot, han remarcat que els nens no han patit maltractament físic ni psicològic i ho justifiquen a partir de vídeos on es veia les criatures ben contentes.

La mare biològica de Cody i Emma va ser la primera a denunciar l'abús als seus dos fills, però sense èxit. El judici s'ha accelerat gràcies a youtubers coneguts que han denunciat el cas. Gràcies a ells s'hi ha trobat una solució ràpida i efectiva.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis