Aquesta piscina al balcó s'ha fet viral i ha provocat molts memes i càlculs matemàtics

Carla Brenner

Dimarts 20 de juny

Arriba l'estiu i també les nostres ganes infinites de banyar-nos. Hi ha gent que opta per banyar-se al mar, altres a la piscina i finalment hi ha els que tenen més imaginació. Us presentem el nou mite d'internet: el nen de la piscina al balcó! No sabem ni quants anys té ni on han fet aquesta fotografia, però s'ha convertit en un dels temes més virals de la xarxa aquests dies. 

Des d'aquest compte de Twitter la fotografia va ser compartida per primer cop; des d'aleshores se n'han fet moltes conyes i gracietes. És impressionant fins on pot arribar la imaginació de la gent! 

Però a part de fer gràcia, aquesta fotografia ha preocupat molt el món d'internet. Un balcó, pot realment aguantar tants litres d'aigua? 

Després de la recerca d'alguns internautes preocupats es va arribar a una conclusió: Es trenca la barana o s'enfonsa el balcó. Segons Pedro Morcillo, arquitecte de la Constructora San José: "Els balcons han de suportar una sobrecàrrega de 200 quilos per metre quadrat, però un metre cúbic d'aigua ja pesa 1.000 quilos. Això significa que en una piscina això representa una càrrega 5 vegades superior a la projectada".

A part, també pot caure la barana per la pressió horitzontal de l'aigua. És a dir, si algú veu com cau aquest nen, que el rescati i que demani al seu pare que el porti a una piscina municipal, perquè, per molt graciosa que sigui la imatge, el perill és realment important.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis