Aquesta és la reacció que té una model quan el passatger del seu costat li diu grassa

Carla Brenner

Dimecres 5 de juliol

Viatjar en avió és una cosa que a molts se'ns fa difícil, els llargs trajectes no agraden i la por que passi alguna cosa és insofrible. Ara imagineu-vos que a això s'hi suma una persona que es dedica a deixar-vos malament pel vostre pes... Doncs, no cal.

Aquest és el cas de Natalie Hage, una model de talles grans que es va haver d'enfrontar amb el passatger del seu costat, ja que l'estava deixant malament pel seu pes.

L'home estava enviant missatges discriminatoris, com per exemple: "Espero que no hagi menjat en un mexicà" o "Crec que s'ha menjat un mexicà".

Al seu post a Instagram va explicar que havia pagat més per aquest seient d'emergència, ja que volia disposar de més espai. Quan va veure que el seu company de trajecte s'estava amagant per enviar els missatges va començar a sospitar.

Aleshores va decidir gravar-li un vídeo on li demanava explicacions sobre el que estava fent: 

Al vídeo li diu coses com: "M'has fet sentir molt incòmode en aquest seient". I el passatger continua enfadant-la més responent-li bogeries com si està prou en forma per a poder estar ehn aquest seient i atendre altres passatgers en cas d'emergència. 

El vídeo s'ha fet viral des que el van publicar. Recordem que accions com aquestes no haurien de passar i que no calen aquestes faltes de respecte. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis