Alguns dels actors que s'han fet cantants

Carla Brenner

Dimecres 5 d’abril

Mare meva, aquests famosos no en tenen prou d'actuar bé, sinó que també són cantants! Podrien repartir una mica de talent i deixar-ne per a la resta...!

Jared Leto: Tothom el coneix per pel·lícules com El Club de la LuchaRequiem for a Dream o Escuadrón Suicida, però heu de saber que va fundar la seva banda 30 Seconds to Mars amb el seu germà l'any 1998, després d'haver fet les primeres aparicions a la televisió!

Scarlett Johansson: Una de les nostres actrius preferides va decidir l'any 2008 que volia ser cantant! Va ser l'any que va treure el seu primer àlbum Anywhere I Lay My Head!

Drake: El nostre estimat cantant no es va fer famós per cantar cançons de rap, sinó que es va donar a conèixer per actuar a la pel·lícula Degrasi: The Next Generation!

Jennifer Lopez: La nostra estimada J.LO va fer el seu primer single Had My Love l'any 1999, però ja havia actuat anteriorment, està feta tota una crack!

Gwyneth Paltrow: Molts la coneixeu perquè va sortir a Iron Man o per ser la parella de Chris Martin, el cantant de ColdPlay. Però Gwyneth va fer el seu debut com a cantant a la pel·lícula Duets!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis