8 consells per "runners" principiants

Redacció

Dijous 22 de març

El running és un dels esports més practicats arreu del món i ara, que anem de cara al bon temps, és molta la gent que decideix iniciar-se en aquest món. Si ets una d'aquestes persones hi ha alguns consells a seguir per tal de començar amb bon peu!

1. El calçat és important. Ara hi ha infinitats de marques i de tipus de bambes que s'adapten a la teva forma de córrer. S'ha de prevenir qualsevol tipus de lesió.

2. Millor córrer per distàncies que per temps. Has de tenir paciència i no desesperar-te pel que triguis en fer un recorregut concret. Aniràs millorant!

3. És important sortir a córrer, obviament, però també és molt important descansar! I sobretot descansar bé. No t'has de sentir culpable si hi ha un parell de dies que no surts a córrer, el teu cos necessita repòs. També pots combinar el running amb altres exercicis més suaus.

4. Que sortir a córrer es converteixi en un hàbit, encara que només siguin 20 minuts. (Al final el teu cos s'acostumarà i necessitarà fer esport).

5. Busca algun company. Sortir a córrer sol està bé, no depens de ningú i la concentració és més alta, però sortir a córrer acompanyat et pot ajudar a motivar-te i que no se't fagi un entrenament monòton.

6. Que no et fagi por parar a caminar. De fet, anar més lent augmenta la força i la resistència.

7. Apunta els teus entrenaments. Quan portis un mes corrent no recordaràs el que feies la primera setmana. Està bé ser conscient del teu progrés i adaptar així l'entrenament al teu rendiment. Ara hi ha moltes aplicacions per fer esport!

8. Millor tenir objectius petits i assequibles. No vulguis començar posant els ulls en grans metes. La millora del rendiment és progressiu, tot arribarà!

Font: Runtastic

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis